بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۲۶۵۴۴

معاون وزیر بهداشت: تکمیل ظرفیت دستیاری با جذب نیروهای بومی انجام می‌شود

معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از  جذب سراسری نیروهای بومی برای تکمیل ظرفیت پذیرش دوره‌های دستیاری در سال جاری خبر داد.
شنبه ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۰

معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از  جذب سراسری نیروهای بومی برای تکمیل ظرفیت پذیرش دوره‌های دستیاری در سال جاری خبر داد.

به گزارش روز شنبه بازارکار از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ابوالفضل باقری فرد درباره ظرفیت دستیاری سال ۱۴۰۱ افزود: ظرفیت اعلامی سال جاری تقریبا معادل سال گذشته در سایت سنجش اعلام شد و بیش از چهار هزار و ۳۰۰ نفر است. وی با بیان اینکه احتمالا امسال هم همانند سال‌های قبل (از سال ۱۳۹۶ به بعد)، تعداد زیادی از ظرفیت تکمیل نشود، اظهار داشت: بنابراین پس از پایان تکمیل ظرفیت اولیه و ثانویه برای جاهایی که همچنان خالی مانده باشند، تمهیداتی اندیشیده شده که از آن جمله می‌توان به آیین‌نامه جذب نیروهای بومی برای مراکز خاص و ورود آنها به دوره‌های دستیاری اشاره کرد. معاون آموزشی وزیر بهداشت تصریح کرد: جذب نیروهای بومی برای تکمیل ظرفیت دستیاری به شکل سراسری انجام می‌شود و با استفاده از قوانین مصوب نشست در این زمینه اقدام خواهد شد. معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی هشتم تیر گفت: در سال جاری ظرفیت پذیرش دستیار تخصصی را تقسیم کردیم و چهار هزار نفر را به آزمون ملی دستیاری تخصیص دادیم و بیش از ۵۰۰ ظرفیت هم به پذیرش دستیار بومی اختصاص داده شده که این اتفاق برای نخستین بار در کشور رقم می‌خورد.

ارسال نظرات

captcha